Lúpež. Mladík fyzicky napadol mladíka. Vlámal sa do chaty.

20.04.2011 Celý región

Lúpež
Bardejovský vyšetrovateľ včera vzniesol obvinenie pre zločin lúpeže dvom Bardejovčanom (50 r. a 26 r). Na policajnú linku v nedeľu (17.4.2011) vo večerných hodinách oznámil 23 ročný mladík bytom Bardejovské kúpele, že jeho kamaráta okradli dvaja muži. Obaja obvinení dňa 17.4.2011 okolo 22.00 hod. na chodníku pred kinom v Bardejove, začali vulgárne nadávať poškodenému 58 ročnému mužovi bytom Bardejov. Následne po fyzickom útoku, žiadali od neho peniaze a zároveň sa mu začali vyhrážať zabitím. Poškodený z obavy o svoje zdravie im vydal 40 €, pričom obaja obvinení, pod hrozbou zabitia pýtali vydanie ďalších peňazí. Poškodený sa pokúsil o útek, kde neskôr bol dobehnutý obvinenými, ktorí znova pod hrozbou násilia a po fyzickom útoku žiadali vydanie bankomatovej karty aj s PIN kódom. Poškodenému sa však podarilo ujsť. Obvinení svojím konaním spôsobili poškodenému škodu vo výške 40 EUR. Obvinení boli policajnou hliadkou zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia.

Mladík fyzicky napadol mladíka:
Poverený príslušník vzniesol obvinenie pre prečin výtržníctva 21 ročnému mladíkovi z obce Stakčín, bytom Snina. Obvinený dňa 16.4.2011 v čase okolo 01.45 hod. pred jedným zo sninských barov po vzájomnom slovnom nedorozumení napadol 23 ročného mladíka zo Sniny. Obvinený ho udrel päsťou do tváre, načo poškodený spadol na zem. Následne do neho kopol, pričom mu spôsobili zranenie s dobou liečenia 5 - 6 dní.

Vlámal sa do chaty:
Na OO PZ Levoča včera osobne oznámila 74 ročná žena bytom Kežmarok, vlámanie do chaty. Neznámy páchateľ v dobe od 06.04.2011 do 18.04.2011 v katastri mesta Levoča v lokalite zvanej Fedorkin jarok, prišiel k neoplotenej rekreačnej chate. Pričom na drevených dverách pivnice vytvoril otvor o rozmere 40x60 cm, vnikol do vnútra odkiaľ ukradol 16 ks hliníkových kanví o objeme 25 litrov. Následne prešiel k druhým dverám pivnice, kde vytvoril otvor o rozmere 50x60 cm, vnikol dovnútra, odkiaľ nič neukradol. Ďalej sa páchateľ presunul k vonkajšej strane chaty odkiaľ ukradol medený prístrešok krbu trojuholníkového tvaru o ploche 2 metre štvorcové. Páchateľ spôsobil majiteľke chaty škodu krádežou a poškodením v celkovej výške takmer 700,-EUR. Poverený príslušník začal trestné stíhanie pre prečin krádeže.
 

Vyberte región